Tasoitetyöt uudiskohteisiin

Tasoitetyön laadulla on väliä, sillä toteutus vaikuttaa suoraan pinnan viimeistelyyn ja ulkonäköön, kestävyyttä unohtamatta - huolellisesti tehdyt pohjatyöt ovat näyttävän pinnan perusta. Tasoitteita käytetään kaikenlaisissa sisäpinnoissa, olipa kyse tapeteista, maalauksesta tai rappauksesta! Alan ammattilaisina huolehdimme, että tasoite valitaan kohteen vaatimusten mukaisesti.

Oranssi raita

Tasoitetyöt Lahdessa, Päijät-Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla

Toteutamme sisäseinien tasoitetyöt moneen malliin, olipa kyseessä esimerkiksi kipsilevyn, betonin tai tiilen tasoittaminen. Laadukkaasti ja huolella tehty tasoitetyö takaa laadukkaan ja tasaisen maalipinnan. Heikkolaatusesti tehty tasoitetyö näkyy yleensä häiritsevästi maalin läpi epätasaisena pintana. Jotta tasoitetyöstä saadaan mahdollisimman siisti ja laadukas tulee tasoitetyön työvaiheet suorittaa tarkasti ja huolellisesti. Laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi on myös käytettävä oikeanlaisia laasteja ja tarvikkeita – oikeanlaiset materiaalit vaikuttavat myös tasoitetun pinnan käyttöikään, eli laastin pysyvyyteen ja pinnan lujuuteen.

Tyhjä huone, jossa on tasoitettu seinät
Portaat työmaalta
Henkilö työasussa

Tasoitetyöt kaikenlaisille sisäpinnoille

Toteutamme tasoitetyöt uudiskohteisiin kaikenlaisille pinnoille. Olemme erikoistuneet kipsilevypintojen tasoitetöihin. Palvelemme niin rakennusliikkeitä, kuin yksityisiä rakentajiakin Lahdessa, Päijät-Hämeen alueella ja pääkaupunkiseudulla. Kokeneet ja koulutetut tasoitetyöntekijämme hoitavat työn laadusta tinkimättä ja meillä on käytössämme uusimmat työvälineet, teknologiat ja toimintatavat.

Kun etsit kokenutta tasoiteurakoitsijaa, me olemme palveluksessasi! Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat urakat kustannustehokkaasti ja juuri sinun toiveidesi mukaan! Ota yhteyttä!

Meiltä saat tasoitetyöt esimerkiksi seuraaville pinnoille:

Valkoinen seinä aukolla

Kipsilevyn tasoitus

Valkoinen seinä, jossa on nurkka

Kiviseinän ja -katon tasoitus

Valkoinen seinä

Betoniseinän tasoitus

Valkoinen tiiliseinä

Tiiliseinän tasoitus

Käytävä, jossa tehdään tasoitetöitäVaalea käytävä, jossa on valkoiset seinät

Tasoitetyöt rakennusliikkeille

Tarjoamme tasoitetyöt vuosien mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Olemme kokenut ja asiantunteva kumppani rakennusliikkeille. Tekijämme ovat ehdottoman ammattitaitoisia ja tarjoamme heille kaikki valmiudet siihen, että he pystyvät tekemään työnsä huippulaadukkaasti.

+ Työmme on ehdottoman laadukasta ja tehokasta.

+ Pidämme ammattiylpeydellä kiinni sovituista aikatauluista ja muista sovituista asioita. 

+ Olemme aina valmiita joustamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti – meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas.

+ Käytössämme on uusimmat työvälineet, teknologiat ja toimintatavat – pystymme siis suorittamaan työmme mahdollisimman laadukkaasti ja tehokkaasti. 

+ Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja pintakäsittelijöitä, joilla on pitkä työkokemus ja korkea motivaatio tehdä huippulaatuista työtä – tämä näkyy sekä työn jäljessä, että tehokkuudessa.

Tasoitetyöt

Tasoitetyöt yksityisille rakentajille

Me toteutamme tarvitsemasi tasoitetyöt Lahdessa, muualla Päijät-Hämeen alueella ja pääkaupunkiseudulla! Ota yhteyttä!

1

Hinnoittelun läpinäkyvyys

Laskemme aina tasoiteurakalle kokonaishinnan, joka sisältää työn osuuden, sekä kaikki materiaalit ja tarvikkeet. Meidän kanssamme tiedät aina mistä maksat, eikä sinun tarvitse pelätä piilokuluja. Saat halutessasi meiltä tarjouksen kokonaisvaltaisesta maalaus- ja tasoitetyöurakasta

2

Uusimmat välineet ja toimintatavat

Käytössämme on uusimmat työvälineet, teknologiat ja toimintatavat, mikä tuottaa kustannustehokkuutta tekemiseemme. Sinulle tämä näkyy kilpailukykyisenä hintana ja laadukkaana työnjälkenä.

3

Asiantuntemus ja laatu

Työntekijämme ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, joiden asiantuntemus takaa, että hoidamme työn kuin työn siististi, ammattitaitoisesti ja aikataulussa. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjous kohteestasi!

Huone jossa tehdään kattoremonttiaAbout One Fuling Two
Tasoitetyö hinta

Mitä tasoitetyö maksaa?

Uudiskohteiden tasoitetöiden hinta vaihtelee kohteesta ja kohteen erityispiirteistä riippuen. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi seinän materiaali, eli onko seinän pinta esimerkiksi kipsiä, kiveä tai vaikkapa betonia. Hintaan vaikuttaa tietenkin myös tasoitettavan pinnan pinta-ala ja kunto. Pinnan kunto määrittää mm. lisätöiden tarpeen, kuten vaikkapa roiskeiden poiston kiviseinästä.

Kun pohdit tasoitetyön hintaa juuri sinun kohteessasi, ota yhtyettä! Asiantuntevat ammattilaisemme ovat apunasi ja antavat arvion kohteesi tasoitetöiden hinnasta.

Ota yhteyttä

Osoite:

Onnintie 12, 15540 Villähde

Puhelinnumero:
040 138 9420
Sähköpostiosoite:
onni.mielonen@pintamo.fi
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.