Julkisivurappaus laadukkaasti ja tehokkaasti

Julkisivurappaus laadukkaasti toteutettuna luo rakennukselle kauniin ja kestävän pinnan. Taidolla toteutettu julkisivurappaus parantaa rakennuksen ulkonäköä ja suojaa rakennusta sään vaikutuksilta. Ammattitaitoinen rappaustyö varmistaa, että julkisivurappaus säilyy kauniina ja kestävänä pitkään.

Oranssi raita

Asiantunteva kumppani julkisivurappauksiin

Me toteutamme uudisrakenteiden julkisivurappaukset kattavan kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla Lahdessa ja Päijät-Hämeen alueella. Usean vuoden kokemus alalta näkyy töidemme laadukkaassa jäljessä ja tehokkaassa toteutuksessa.

Ammattitaitomme ja asiantuntemuksemme takaavat korkealuokkaisen lopputuloksen, johon sinä asiakkaanamme voit taatusti olla tyytyväinen! Meille on tärkeää kuunnella asiakkaidemme toiveita tarkasti, jotta pääsemme yhdessä haluttuun lopputulokseen. Urakoimme sekä pienet, että suuret ja vaativatkin kohteet tehokkaasti ja laadukkaasti. Erikoisosaamistamme on uudiskohteiden rappaukset. Kun kaipaat asiantuntevaa kumppania julkisivurappauksiin, me olemme palveluksessasi! Ota yhteyttä!

Rapattu kivitalo
Ison valkoisen kivitalon rappaus
Henkilö työasussa

Erilaiset julkisivurappaukset monipuolisesti

Tarjoamme kattavan valikoiman rappaustöitä. Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat erilaiset rappaustyöt tehokkaasti ja toiveidesi mukaan. Teemme muun muassa seuraavia töitä:

vaalea seinä

Kaksikerrosrappaukset

Valkoinen seinä

Ohutrappaukset

Kerrostalon seinä

Eristerappaukset

Kerrostalon seinä ikkunoilla

Levyrappaukset

Miksi valita MO Pinta Oy:n julkisivurappaukset

Hinnoittelu ilman yllätyksiä

Meidän kanssamme sinun ei tarvitse pelätä piilokuluja. Työmme on läpinäkyvästi hinnoittelu. Urakoittemme hinnoiteltu on selkeää ja kaikki urakkaan kuuluvat työvaiheet on kirjattu ylös sekä hinnoiteltu. Meille on kunnia-asia, että asiakkaamme tietää etukäteen mistä hän tulee maksamaan, eikä loppulaskusta löydy yllätyksiä.

Työasussa oleva henkilö portailla

Työt tehokkaasti kerralla kuntoon

Olemme työssämme tehokkaita ja pyrimme tekemään työt aina kerralla kuntoon! Me pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja pyrimme aina pysymään aikataulussa, oli kyseessä pieni tai suuri urakka.

Talo jonka edessä on rakennustelineet

Tyytyväiset asiakkaat

Me saamme asiakkailtamme kiitosta työmme korkeasta laadusta ja työnjäljestämme. Saamme kehuja myös kyvystämme pitää tinkimättömästi kiinni sovituista aikatauluista, sekä tehokkaasta työskentelystämme ja kilpailukykyisistä hinnoistamme.

Iso valkoinen kivitalo mäellä

Kuinka julkisivurappaus kanssamme etenee?

1

Kartoituskäynti

Teemme kartoituskäynnin kohteessa. Tutustumme kohteen erityispiirteisiin ja kartoitamme samalla toiveesi julkisivurappauksen ja rappaustyön aikatauluun liittyen.

2

Kilpailukykyinen tarjous ilman piilokuluja

Kohteesi ja toiveesi kartoitettuamme laskemme sinulle kilpailukykyisen ja läpinäkyvän tarjouksen, jossa kaikki työt, materiaalien ja tarvikkeiden kustannukset, sekä muut urakassa tarvittavat asiat ovat eriteltyinä.

3

Laadukas ja tehokas työ

Meille on kunnia-asia, että suoritamme rappaustyöt laadukkaasti ja tehokkaasti. Koulutetut työntekijämme suorittavat työn laadusta tinkimättä ja meillä on käytössämme uusimmat työvälineet, teknologiat ja toimintatavat.

4

Loppukatselmus

Teemme loppukatselmuksen yhdessä kanssasi. Loppukatselmuksessa varmistamme yhdessä, että työn jälki on sovitun mukainen.


Kivitalon rappaus mäelläValkoisen talon rappaus

Julkisivurappaus hinta

Julkisivurappauksen hinta vaihtelee projektikohtaisesti. Julkisivurappauksen hintaan vaikuttavat mm. rapattavan pinta-alan koko ja materiaali, ikkunoiden, ovien ja pielien määrä sekä käytetty julkisivujärjestelmä. Hintaan vaikuttaa myös rappaustyöhön vaadittavien telineiden ja nostimien määrä.

Kun haluat arvion juuri sinun kohteesi julkisivurappauksen hinnasta, kutsu meidät käymään! Ammattilaisemme antavat arvion kohteesi rappauksen hinnasta. Ota yhteyttä!

Julkisivurappaus

Tutustu referenssikohteisiimme

Tutustu toteuttamiimme urakoihin! Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, kerromme mielellämme lisää töistämme!

blog image
Omakotitalon julkisivun rappaus

Omakotitalon julkisivun rappaus

blog image
Omakotitalon rappaustyöt

Omakotitalon julkisivun rappaustyöt

blog image
Omakotitalon julkisivurappaus

Omakotitalon julkisivurappaus

Ota yhteyttä

Osoite:

Onnintie 12, 15540 Villähde

Puhelinnumero:
040 138 9420
Sähköpostiosoite:
onni.mielonen@pintamo.fi
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.