Tasoite- ja maalaustyöt uudiskohteiden sisätiloissa Lahdessa ja lähikunnissa

Meiltä saat tarvitsemasi tasoite- ja maalaustyöt kohteestasi riippumatta. MO Pinta Oy:n toteutukset saat Lahteen sekä lähikuntiin Etelä-Suomen alueelle.

Referenssit

Vastaanotamme mielellämme niin pienet projektit kuin vaativammatkin työkohteet. Asiakkaamme koostuvat monipuolisesti niin yksityisistä rakentajista kuin rakennusliikkeistä. Pääasiassa toteutamme uudiskohteiden tasoite- ja maalaustöitä. Meistä saat hyvän kumppanin matkallesi.

Etsinnässä kokenut urakoitsija?

Kattavan kokemuksemme myötä voimme vastata haastavaankin projektiin. Meiltä saat maalaus- ja tasoitetyöt esimerkiksi seuraaville sisäseinäpinnoille:

  • kipsilevypinnoille

  • kiviseiniin

  • betoniseiniin

  • tiiliseiniin

Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat urakat kustannustehokkaasti, toiveidesi mukaan. Ota meihin yhteyttä, niin voimme kertoa lisää urakoimistamme kohteista ja osaamisestamme. Suunnitellaan yhdessä sujuvin ja laadukkain ratkaisu. Referenssit-sivulla voit tutustu aiempiin urakoihimme.

Referenssit

Tasoitetyöt kaikenlaisille sisäpinnoille

Huolellisesti tehdyt pohjatyöt ovat näyttävän pinnan perusta. Tasoitetyön laadulla on väliä, sillä toteutus vaikuttaa suoraan pinnan viimeistelyyn ja ulkonäköön, kestävyyttä unohtamatta. Tasoitteita käytetään kaikenlaisissa sisäpinnoissa, olipa kyse tapeteista, maalauksesta tai rappauksesta. Alan ammattilaisina huolehdimme, että tasoite valitaan kohteen vaatimusten mukaisesti. Kattavan kokemuksemme myötä voimme toteuttaa parhaan mahdollisen toteutuksen kohteeseesi. Toteutamme sisäseinien tasoitustyöt moneen malliin, olipa kyseessä esimerkiksi kipsilevyn, betonin tai tiilen tasoitteet.

Maalaustyöt sisäpinnoille

Kun toiveena on näyttävä maalipinta, olethan meihin yhteydessä. Toteutamme maalaustyöt kaikenlaisille pintamateriaaleille toiveen mukaan. Korkealaatuisesti toteutettu maalipinta kestää kulutusta ja katseita pitkään. Annamme mielellämme vinkkejä siihen, millainen maali voisi sopia parhaiten kohteeseesi. Erilaisilla kiiltoasteilla, efektimaaleilla ja väreillä saadaan aikaan näyttäviä vaikutelmia. 

Yhteystiedot

MO Pinta Oy toteuttaa tasoite- ja maalaustyöt Lahdessa ja muualla Etelä-Suomen alueella. Pyydä tarjous!

Yhteystiedot