Maalaustyöt
Lahti

Maalaustyöt kustannustehokkaasti ja laadukkaasti Lahdessa ja muualla Päijät-Hämeen alueella, sekä pääkaupunkiseudulla. Vastaanotamme niin pienet, suuret, kuin vaativammatkin työkohteet. Asiakkaitamme ovat niin rakennusliikkeet, kuin yksityiset rakentajatkin. Pääasiassa toteutamme uudiskohteiden maalaustöitä, mutta toteutamme myös saneerauskohteiden maalaustyöt.

Oranssi raita
Kokenut
Oranssi ympyrä

maalausurakoitsija palveluksessasi!

Kattavan kokemuksemme ansiosta me toteutamme haastavimmatkin maalausprojektit. Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja pintakäsittelijöitä, joilla on pitkä työkokemus ja tinkimätön ammattiylpeys tehdä korkealuokkaista työtä. Kun toiveena on näyttävä maalipinta, ota yhteyttä! 

Henkilö nojaamassa kaiteeseenTyhjä huone sinisillä seinilläMaalaustela ja maaliämpäri
Tyhjä nurkka, valkoiset seinätAbout One Fuling Two
maalaustyöt

Sisämaalaus uudiskohteisiin

Olemme erikoistuneet uudiskohteiden sisämaalaus- ja tasoitetöihin. Palvelemme sekä rakennusyrityksiä, että yksityisiä kodinrakentajia. Toteutamme maalaustyöt sisäpinnoille laadukkaasti ja kustannustehokkaasti sovituista aikatauluista tinkimättömästi kiinni pitäen.

Tarjoamme maalaustyöt kaikenlaisille pintamateriaaleille, niin kipsilevypinnoille, kiviseiniin, kuin betoni- ja tiiliseiniinkin laadukkaasti ja aina asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan. Kun tarvitset asiantuntevaa ja uudiskohteiden sisämaalaukseen erikoistunutta osaajia, olemme palveluksessasi!

Meiltä saat laadukkaat sisäseinien maalaustyöt

Toteutamme maalaustyöt kaikenlaisille pintamateriaaleille toiveen mukaan. Korkealaatuisesti toteutettu maalipinta kestää kulutusta ja katseita pitkään. Annamme mielellämme vinkkejä siihen, millainen maali voisi sopia parhaiten kohteeseesi. Erilaisilla kiiltoasteilla, efektimaaleilla ja väreillä saadaan aikaan näyttäviä vaikutelmia. Meiltä saat maalaus- ja tasoitetyöt esimerkiksi seuraaville sisäseinäpinnoille:

Valkoinen seinä aukolla

Kipsilevyn maalaus

Valkoinen seinä

Kiviseinän maalaus

Valkoinen seinä, jossa on nurkka

Betoniseinän maalaus

Valkoinen tiiliseinä

Tiiliseinän maalaus

Maalaustyöt rakennusliikkeille

Olemme luotettava kumppani rakennusliikkeille ja urakoimme kohteen kuin kohteen ammattitaidolla ja vuosien mukanaan tuomalla asiantuntemuksella. Meille laatu tarkoittaa sitä, että tekijämme ovat ehdottoman ammattitaitoisia ja tarjoamme heille kaikki valmiudet siihen, että he pystyvät tekemään työnsä huippulaadukkaasti.

Maalaustyöt yksityisille rakentajille

+ Laskemme aina maalausurakalle kokonaishinnan, joka sisältää työn osuuden, sekä kaikki materiaalit ja tarvikkeet. Meidän kanssamme tiedät mistä maksat, eikä sinun tarvitse pelätä piilokuluja.

+ Työmme on huippulaatuista.

+ Työntekijämme ovat koulutettuja ammattilaisia, joiden pitkä kokemus takaa, että hoidamme työn kuin työn siististi, asiantuntevasti ja aikataulussa.

+ Käytössämme on uusimmat työvälineet ja teknologiat sekä toimintatavat, mikä tuottaa kustannustehokkuutta tekemiseemme. Sinulle tämä näkyy kilpailukykyisenä hintana ja laadukkaana työnjälkenä.

Sisustettu huone, jossa on vihreät seinät
Tyhjä käytävä, jossa on portaat sekä ikkuna
Tyhjä vaalea huone
Maalaustyöt
Service Line
Tyhjä vaalea huone, jossa on ikkuna ja ovi

Mitä seinän maalaus maksaa?

Seinän maalauksen hinta perustuu maalattavan seinän kokoon, sekä maalattavan seinän materiaaliin ja kuntoon. Kun pohdit maalaustyön kustannuksia, ota yhteyttä! Asiantuntijamme ovat palveluksessasi ja antavat sinulle arvion maalaustyön hinnasta.

Ota yhteyttä

Osoite:

Onnintie 12, 15540 Villähde

Puhelinnumero:
040 138 9420
Sähköpostiosoite:
onni.mielonen@pintamo.fi
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.