Julkisivurappaukset laadukkaasti ja tehokkaasti Lahdessa

MO Pinta Oy toteuttaa uudisrakenteiden julkisivurappaukset Lahdessa ja muualla Etelä-Suomen alueella. Usean vuoden kokemus alalta näkyy töidemme laadukkaassa jäljessä ja tehokkaassa toteutuksessa.

Referenssit

Ammattitaitomme takaa korkealuokkaisen lopputuloksen, johon asiakkaamme voivat taatusti olla tyytyväisiä. Meille on tärkeää kuunnella asiakkaidemme toiveita tarkasti, jotta pääsemme yhdessä haluttuun lopputulokseen. Urakoimme sekä pienet että suuret ja vaativatkin kohteet tehokkaasti ja laadukkaasti. Erikoisosaamistamme on uudiskohteiden rappaukset.

Erilaiset julkisivurappaukset monipuolisesti

Meiltä onnistuvat julkisivurappaustyöt moneen lähtöön. Teemme muun muassa seuraavia töitä:

  • kaksikerrosrappaukset

  • ohutrappaukset

  • eristerappaukset

  • levyrappaukset.

Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat erilaiset työt tehokkaasti, toiveidesi mukaan. Ota meihin yhteyttä, niin voimme kertoa lisää urakoimistamme kohteista ja osaamisestamme, tai pyydä tarjousta!

Voit myös tutustua kuviin aiemmin tekemistämme töistä referenssit-sivulla.

Referenssit

Tasoite- ja maalaustyöt

Kaipaako talosi pientä ilmeen kohennusta? Me teemme julkisivurappausten lisäksi myös tasoite- ja maalaustöitä rakennusten sisätiloissa.

Meille on tärkeää sopia yhdessä asiakkaan kanssa toteutettavista töistä ja niiden aikatauluista. Hoidamme työt aina alusta loppuun saakka laadukkaasti ja aikataulussa pysyen. Työt toteutetaan myös joustavasti niin, että niistä koituu mahdollisimman vähän haittaa asiakkaalle.

Luotettavat ammattilaiset palveluksessasi

MO Pinta Oy Lahdessa toteuttaa julkisivurappaukset sekä erilaiset maalaus- ja tasoitustyöt laadukkaasti ja ammattitaidolla. Valttikorttimme ovat joustavuus ja tehokkuus, mikä takaa töiden valmistumisen aikataulussa ja vähin vaivoin. Huolehdimme siitä, että työt tulee tehtyä alusta loppuun korkealaatuisesti, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia mistään.

Yhteystiedot

MO Pinta Oy Lahdesta toteuttaa uudiskohteiden julkisivurappaukset sekä tasoitus- ja maalaustyöt luotettavasti Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot